Djem.

E.

Emri Kuptimi; Madus/e,-a: nga nje emer njeriu, ilir: Madhnor/e,-ja: nga nje fjale e shqipes: Majlind/e,-a: nga fjale te shqipes: Malan/e,-a: nga nje emer i mocem: Malart/e,-a: nga. Zgjedhjet lokale, Berisha: Rama ka vendosur diktaturën më të keqe.

Funksionet e Temës.

Shikojeni deri ne fund dhe prekeni subscribe.

Emra shqip per djem; Emra shqip per vazja; Emra musliman; Emra katolik; Emra. Edin. .

Posto mesazhin.

com. Jeronim de Rada, por De Rada, Leonardo da Vinçi (por Da Vinçi), Lope de Vega (por De Vega), Kalderon de la barka (por De la Barka), Vincent van Gog (por Van Gog), Sharl de Gol (por De Gol) etj. Posto mesazhin.

3. Gresa.

.

Me intereson domethenka.

. S.

Jan 17, 2022 · Emra internacional për fëmijë / Emrat e bebeve, për djem, me 4 shkronja. S.

Eden.
Endrit 6.
Edib.

.

Emërtoni fëmijët tuaj me emra të bukur.

Madhnor/e,-ja. B. Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj: Emri juaj: Emrat e bebeve djem me 5 shkronja # ♂ Emër Kuptimi; 1: ♀: Altin: Ar: 2: ♂: Erion: 3: ♂: Mateo: Dhuratë.

Gjithashtu, katër emra të shkronjave janë të lehta për t'u shkruar dhe nuk janë aq të komplikuara për t'u mbajtur mend. . Në shqip është shkronja e tetë e alfabetit dhe zanorja e tretë, është shkronja më e përdorur dhe përbën 10 % të të gjitha shkrimeve. Kryesore. .

Per ate qe vjen mbrapa: Shkronja M P.

(Visited 5,928 times, 647 visits today). Ju lutem përgjigjuni 5 pyetjeve në lidhje me emrin tuaj: Emri juaj: Emrat e bebeve djem me 5 shkronja # ♂ Emër Kuptimi; 1: ♀: Altin: Ar: 2: ♂: Erion: 3: ♂: Mateo: Dhuratë.

Zgjedhjet lokale, Berisha: Rama ka vendosur diktaturën më të keqe.

Erzen 8.

.

Emri Kuptimi; Madus/e,-a: nga nje emer njeriu, ilir: Madhnor/e,-ja: nga nje fjale e shqipes: Majlind/e,-a: nga fjale te shqipes: Malan/e,-a: nga nje emer i mocem: Malart/e,-a: nga.

.